Konkret kan Strat & Co bidrage til løsning af opgaver indenfor følgende områder:

Strategi og facilitering af strategiprocesser

Udarbejdelse af strategioplæg. Hvordan får man hul på processen? Metode, proces, analyse, implementering mm. Læs om strategi og strategiprocesser.

Kommunikation

Udarbejdelse af en kommunikationsstrategi, en corporate identity strategi og ikke mindst implementering af strategien. Krisestyring, brandslukning, pressemeddelelser, tekster, kontakt til presse og eksterne bureauer mm. Læs om kommunikation.

Business coaching og mentoring

Hvordan hjælper man f.eks. ledere og medarbejderne med at få styr på tankerne om deres egne ledelsesmæssige dilemmaer, udviklingsforløb og kompetencer etc. Er der en medarbejder eller en leder, der er “kørt fast” og har brug for sparring af en person udenfor organisationen. Læs om business coaching og mentoring.

Kursus og undervisning

Hvordan videreudvikler vi foreningen eller forretningen i forhold til f.eks. vision, mission og værdier? Og hvordan praktiserer vi vores lederskab? Strategi, SWOT, SUMO, forretningsplan, forretningsmodel, USP’ere, budget, KPI’ere, vision, mission m.m. m. Få styr på de mange managementbegreber. Strat & Co gør begreberne jordnære og giver dem konkret indhold. Læs om kursus og undervisning.

Strategisk relationsopbygning

Sparringspartner mht. identifikation af relevante aktører og stakeholders i forhold til konkrete udfordringer. Læs om strategisk relationsopbygning.

Næste skridt

Afhængig af opgaven vil Strat & Co evt. trække på samarbejdspartnere, der hvor det vil være relevant, så den bedst mulige løsning leveres. Evt. samarbejdspartnere vil altid blive oplyst i forbindelse med den endelige briefing og aftale. Læs om næste skridt.